• 1
  • 2

Jó arcok, jó borok - avagy van még új a nap alatt?

Summarium - Az Erkel utcában lévő Ribs of Budapest étterem pincehelyiségében került megrendezésre 2013. április végén a Jó Arcok Jó Borok első sajtótájékoztatója, ahol a jó arcok/borászok bemutatták (új vagy legalább is frissen lepalackozott) tételeiket. 

A Borászportálon megjelent cikket tovább olvashatod ITT

BODRI ROZI, ORSI, találkozhattok velük a ROSALIA-n!

Május 11-én, szombaton a Larus Rendezvényközpont termében bemutatásra kerül a közel teljes magyar rosé választék, amely a rendezvény alatt szabadon kóstolható. A borászok személyesen kínálják a jégbe hűtött rosékat, habzóborokat, siller borokat. A 14.30 órára érkezőknek Zilai Zoltán, nemzetközi borbíráló ad szakmai útravalót a kóstoláshoz, és beszámol az április végén megrendezett Rosé Világversenyen (Mondial du Rosé) szereplő magyar borok eredményeiről. A borok mellé kreatív borkorcsolyák, falatkák vásárolhatók. Az első 100 borkedvelőnek cseppőrrel kedveskedünk.

Ugye mindenkit érdekel, hogy mi van egy borospalackban? És az, hogy mi van a szőlőben? Ott, ahol a bor terem. A domboldalak megteltek élettel, a metszésnek lassan a végére értek a borászok. Mi várható, erről mesélt nekünk négy szőlész-borász. A cikket elolvashatjátok ITT:

http://zipp.hu/bor-agora/2013/04/14/es_mi_van_a_szoloben

 

© Copyright 2012